Борис Джонсън смята, че мачовщината, която демонстрира Владимир Путин, му е

...
Борис Джонсън смята, че мачовщината, която демонстрира Владимир Путин, му е
Коментари Харесай

Уникален коментар! Как Джонсън нарече Путин

Борис Джонсън счита, че мачовщината, която демонстрира Владимир Путин, му е повлияла за съдбовното решение да нападне Украйна.  

Нахлуването на Путин в Украйна е " съвършен образец за токсична неустрашимост ", сподели той.

" Ако Путин беше жена, а той явно не е, само че в случай че беше, в действителност не мисля, че щеше да стартира луда, мачо война на принуждение по метода, по който го направи ", сподели Джонсън пред немската телевизия ZDF, цитира Нова.

Нахлуването на Путин в Украйна е " съвършен образец за токсична неустрашимост ", сподели той и прикани за по-добро обучение за девойките по света и за " повече дами на властови позиции ".

Британският министър-председател призна, че " несъмнено, хората желаят войната да завърши ", само че за момента " няма налична договорка. Путин не насочва предложение за мир ".

Западните съдружници би трябвало да поддържат Украйна, с цел да може тя да бъде в най-хубавата допустима стратегическа позиция при положение, че мирните договаряния с Москва станат вероятни, добави той.

" Господин Джонсън се нуждае от експертна здравна помощ. Мисля, че Зигмунд Фройд би се зарадвал на подобен пациент ", разяснява представителят на Кремъл Песков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР